Unieke bus rondritten door het Meetjesland.


Omschrijving

Toeren door het kreken-en polderlandschap en verder door het typische Meetjesland met zijn uitgestrekte weilanden, omringd door grachten en sloten, de akkerlanden, de kleine landelijke dorpjes.

Proeven van de geschiedenis en de dag van nu.  Genieten van de natuurlijke rijkdom, midden een oase van rust, eenvoud en landelijke leven met als schril contrast de industrie.

In al de rondritten zijn een aantal stops voorzien, waar wij U meenemen voor korte rondleidingen en U verrassen met een exclusief evenement of bezoek als slot van deze mooie dag.

 

Gids : Frieda

 


Details

Titel Unieke bus rondritten door het Meetjesland.
Prijs Per persoon : € 80/persoon. (Bus, licht ontbijt, middagmaal 3-gangen menu, koffie en gebak bij laatste stop. Opgelet de drank bij het middagmaal is niet inbegrepen.
Datum Niet van toepassing

Praktisch

Verzamelplaats: Afhankelijk van de gekozen rondrit
Parkeergelegenheid: 
Start: Naar keuze
Duur: 9:30 uur (ontbijt) - einde 19:00 uur
Afstand: 80-85 km
Aantal deelnemers: 40 personen (max)
Datum: Op reservatie.  Om praktische redenen is het aan te raden uw aanvraag tijdig te doen.
Inschrijvingen: info@meetjesland-authentiek.be

Wenst U als vereniging deze rondrit op te nemen in uw jaarprogramma, vul dan onderstaande reservatieformulier in of neemt contact met ons op.  Om gevolg te kunnen geven aan uw reservatie, dient het formulier volledig ingevuld te worden en ontvangt U een automatische bevestiging.

Zijn er nog vragen, aarzelt niet deze te stellen, wij helpen U graag verder.

 

*TIP:

Deze rondritten kunnen ook aangepast worden als halve daguitstap.  

Meer inlichtingen....? Neemt vrijblijvend contact met ons op.

 Reserveren

Vul het reservatieformulier in en klik op ‘verzenden’. Opgelet: een aanvraag is pas definitief na ontvangst van de bevestiging van ‘Meetjesland Authentiek’