Wijn degusteren in het landelijke Sleidinge.... Kunst of snobisme?


Omschrijving

 

Al kuierend door de dorpskern van één van de mooiste kerkdorpen van het Meetjesland komen wij op korte tijd tot verrassende ontdekkingen. Niet alleen dat Sleidinge tot één van de textieldorpen behoorden, maar ook dat wijn degusteren een hele kunst is en dat die kunst een methode heeft.

Deze gezellige avond start met een topper ‘de blinde proefsessie’ als aperitief en uiteraard horen daar de bijpassende hapjes bij. Verwacht U niet aan chips of nootjes….. wij verfijnen de smaakpupillen!

Na het aperitief, maken wij kennis met de wondere wereld van de wijnen waar communicatie over en weer, kennis uitwisselen en wijn hand in hand gaan.

U leert wijn proeven, omkaderd met de nodige achtergrondinformatie en verder aangevuld met verschillende heerlijk bereidde hapjes van vis en vlees.  Deze leuke avond sluiten wij af... met een overheerlijk dessert. 

Sfeer en animatie verzekerd en een ontdekking voor iedereen.

 

Gids : Frieda De Bouver i.s.m Nam Et Vinum 

 

 


Details

Titel Wijn degusteren in het landelijke Sleidinge.... Kunst of snobisme?
Prijs Prijs per persoon: € 40
Datum Niet van toepassing

Praktisch

Verzamelplaats: Dorpsplein, Sleidinge (aan de pompe).
Parkeergelegenheid: Dorpsplein.
Start: 18 uur of in afspraak
Duur: 3:30 uur.
Afstand: 1 km (korte rondleiding).
Aantal deelnemers: minimum : 10     maximun : 30
Datum: Op reservatie.  Wij adviseren om tijdig uw afspraak vast te leggen.
Inschrijvingen: info@meetjesland-authentiek.be

Online inschrijven via onderstaand reservatieformulier. Om gevolg te kunnen geven aan uw reservatie, dient het formulier volledig ingevuld te worden en ontvangt U een automatische bevestiging.  Onvolledige formulieren kunnen niet verstuurd worden.

Wenst U als vereniging dit evenement op te nemen in uw jaarprogramma, of zoekt U als individu een gezellige avond samen met vrienden of familie, op een datum naar keuze?

Wenst U  meer informatie, aarzelt niet contact met ons op te nemen. Wij helpen U graag verder.Reserveren

Vul het reservatieformulier in en klik op ‘verzenden’. Opgelet: een aanvraag is pas definitief na ontvangst van de bevestiging van ‘Meetjesland Authentiek’